Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eğitim sadece okula gitmek ve bir derece kazanmakla ilgili değildir. Bilginizi genişletmek ve yaşam hakkındaki gerçeği almakla ilgilidir. – Shakuntala Devi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarı düğmeden kapatamıyorum ve ekran görüntülenmiyor
Winblows'un (Windows) bilgisayarı güç ayarlarından kapattığından ve hazırda bekletme moduna ayarlanmadığından emin olmak için kontrol edin. Ekranın sağ tarafındaki güç düğmesinin yaptığı değişiklik altındadır.
CTRL+Shift+ESC tuşlarına basarsanız ve alma yöneticisi yüklenirse, PC ne kadar süredir açık?
Makine muhtemelen "POST" yapmıyor. (Açılışta Kendi Kendini Test Etme).
(Sonunda kapatmayı başardığınızı varsayıyorum).
Güç düğmesine bastığınızda "bip" sesi çıkıyor mu?
Güç düğmesine basar basmaz BIOS'u çağırın (Genellikle "sil" tuşuna basmaya devam edin).
Bildiğim tek "hızlı düzeltme", "PC'nin kanaması". PSU'yu tamamen öldürürsünüz. (Ünitenin üzerindeki anahtarı kapatın veya fişini çekin. Ardından güç anahtarını birkaç saniye basılı tutun. PSU'yu açın ve yeniden başlatmayı deneyin.
PC'lerdeki bir numaralı donanım arızası PSU'dur. Benzerini bende yaşadım. yakın zamanda bir bilgisayarı uyku moduna geçirdiğimde uyanmama sorunu. PSU'nun içinde Windows güç yönetimi talimatlarını kontrol eden/yanıt veren bir devre var ve başarısız olabiliyor. Yakın zamanda bu durumu yaşadım ve yeni bir PSU sorunu hemen düzeltti. Elbette
dedikleri gibi sonuçlarınız ve durumunuz değişebilir.