• Eğitim sadece okula gitmek ve bir derece kazanmakla ilgili değildir. Bilginizi genişletmek ve yaşam hakkındaki gerçeği almakla ilgilidir. – Shakuntala Devi

iPhone verilerimi nasıl kurtarırım ?

Firfilika

Yeni Üyemiz
Merhaba arkadaşlar konu benim için önemli olduğu için ödüllüdür. Lütfen KANITLARLA, kaynaklarla bilgi verin. Sorularımın tümünü doğru cevaplarla ilk yanıtlayan kazanır. Yani yanıtın işime yaraması, doğru bilgiyi vermesi lazım. Bu yüzden kazanan yanıtı ben seçeceğim. XXX TL para ödülü vereceğim. Para, kazanan iban attıktan sonra 2 saat içinde hesabına yatacak (uyku saatleri haricinde). 4 numaralı soru önemlidir.

Sorular bozulan ve açılmayan iPhone 8 plus telefonumuzla alakalıdır. İçindeki veriler bizim için önemliydi. Telefonun önemi yok

Yeterli katılımcı sağlanmadı takdirde ödül iptal edilir (en az 5 katılımcı gerektirir)

Kazanan en geç 5 gün içinde bu konudan açıklanır ve kendisine ulaşırım.

Telefonun sorunu şuydu hafızası full doluydu ve iCloud saklama alanı 5gb olduğu için artık alan kalmamıştı

1) Arkadaşlar bir iPhone var. iPhone 8 plus. Bozuldu açılmıyor. Garantisi bitti. Şimdi bu telefonu gürgenclere götürsek ve yapsalar, içindeki veriler gider mi ? Bizim tek derdimiz veriler. Verilerin gitmemesi lazım. Gürgencler telefonu yapmadan önce bize bilgi verir mi ?

2) Arkadaşlar bozulan 8 plus telefonda whatsapp vardı. O whatsapp a kayıtlı numarayı başka yeni bir iPhone’da girdiğimizde eski sohbetlerimiz kaybolur mu ? Kaybolmamasini istiyoruz.

3) Eger telefonumuz tamir edilirse, ama whatsapp verilerimiz kaybolursa geri getirme şansı var mıdır ? Nasıl getirilebilir ? Yani veriler yedekleniyor mu Whatsappda ? (iPhoneda)

4) Aklıma şöyle bir şey geldi: Örneğin 8 plus telefonumuz tamir edilemedi. O telefondaki whatsapp numarasını başka bir telefona girip verileri indir dediğimizde eski telefonda kalan sohbetleri de gönderiyor mu bize whatsapp ?

Geri