• Eğitim sadece okula gitmek ve bir derece kazanmakla ilgili değildir. Bilginizi genişletmek ve yaşam hakkındaki gerçeği almakla ilgilidir. – Shakuntala Devi

Aynı Anda Tek Bir Bluetooth Kulaklığa Çoklu Bluetooth Ses Kaynağı. Bu mümkün mü?

Mandıra Filozofu

Moderator
Yönetici
Her şeyden önce, bu konuyu hangi kategoriye koyacağımı bilmiyorum çünkü konu daha çok Bluetooth kulaklıklarla ilgili ama aynı zamanda Bluetooth özellikli akıllı telefonları ve tabletleri de içeriyor, bu yüzden "Telefonlar ve Tabletler" kategorisine yerleştirildi. Bu nedenle, eğer moderatörler bu konuyu başka bir yere, uygun kategoriye taşıma ihtiyacı hissederlerse, bunu yapmaktan çekinmeyin.

Şimdi Bluetooth özellikli akıllı telefonlar, tabletler, stereo sistem, PC vb. gibi birden fazla Bluetooth ses kaynağıyla aynı anda senkronizasyon yapabilen bir Bluetooth kulaklık arıyorum. Bunun nedeni birden fazla Bluetooth ses kaynağı dinlemek istememdir. Aynı anda ses, örneğin Eminem ve Skrillex'i dinlerken aynı zamanda podcast ve YouTube'u da aynı anda ayarlamak. Şu anda mevcut Bluetooth 4.0/4.2 kulaklığımın aynı anda birden fazla Bluetooth cihazıyla senkronize olmasını sağlayamıyorum. Bluetooth kulaklık alıp hoparlörü kullanmamanın bir başka nedeni de gece ve iş sırasında müzik dinlemektir. Maksimum ses seviyesinden daha düşük seviyede ses dinlemiyorum.
Bu yüzden cevaplamayı kolaylaştırmak için birden fazla sorumu numaralandırma noktalarına aktaracağım.

1) Piyasada böyle kulaklıklar var mı?
2) Mevcut Bluetooth 4.0/4.2 kulaklığım bunu yapabilir mi? Eğer öyleyse, senkronize edilmesini nasıl sağlayabilirim?
3) Üçüncü sorum yine neydi? Unuttum! Ah, evet...
4) Bunların hepsi mümkün değilse, Bluetooth sınırlaması mı söz konusu?
5) Başka ne var... Sanırım şimdilik sorularım bunlar kadar?

Geri