• Eğitim sadece okula gitmek ve bir derece kazanmakla ilgili değildir. Bilginizi genişletmek ve yaşam hakkındaki gerçeği almakla ilgilidir. – Shakuntala Devi

2016 Mini Cooper 2000 devire kadar çıkıyor ve ardından geri düşüyor, neden?

Kemal Ayhan

Administrator
Yönetici
Yakın zamanda yaklaşık 70.000 kilometrelik 2016 Mini Cooper satın aldım. O zamandan beri, satın alma işleminden bu yana geçen süre içinde bazı sorunlar gelişti. Eco modunda sürerken, mini motor sabit durumdayken kapanmalı ve tekrar vitese takıldığında yeniden başlatılmalıdır, ancak bazen araç boşta kapanmaz ve bunun yerine devir 1000'e düşmeden önce 2000 rpm'ye yükselir ve bazen birkaç dakika orada kalır. geri dönmeden birkaç saniye önce, bu aynı zamanda kontrol panelinde görülebileceği gibi stop start özelliğini de devre dışı bırakır. Bu sadece bazen olur ve bazen motorlar boştayken olması gerektiği gibi durur. Otomobil bayisiyle görüştükten sonra bunun normal olduğunu ve aracın çalıştırılırken ısınması gerekmesinden kaynaklanabileceğini söylediler. Ancak bu sorun, yalnızca araç ilk açıldığında değil, bazen yolculuğun bir saat veya daha uzun bir bölümünde rastgele meydana gelir ve araç, yolculuğun ilk saatinde iyi durumda olabilir. Bakılması için arabayı garaja geri götürüyorum ancak sorunun ne olabileceğini önceden bilmek istiyorum.

Geri